VeiligeBouw heeft onlangs het partnerschap met de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven (VEB) ondertekend. VEB Partners maken gebruik van elkaars kennis en knowhow om de dienstverlening te verbeteren.

“Wij geloven dat goede communicatie leidt tot betere oplossingen en daarmee tevreden klanten”, aldus Eddy Diepenbroek van VeiligeBouw,”  Wij zoeken constant naar nieuwe methodieken en systemen om een VeiligeBouw te realiseren met ons schaalbare Bouwplaats Concept”. “Naast ons klantenpanel geven onze partners mede vorm aan de ontwikkeling van ons bedrijf, vervolgt Eddy, “ Dit maakt het VEB lidmaatschap daarmee een voor ons logische stap”.

Samen staan we sterk

De VEB is uitgegroeid tot een belangrijke organisatie binnen de beveiligingssector, waarin bijna 700 bedrijven zoals installatiebedrijven, beveiligingsorganisaties, alarmcentrales en andere partners vertegenwoordigd zijn. Hierdoor heeft de VEB een stem binnen de beveiligingsbranche.

De VEB behartigt de belangen van haar leden binnen de beveiligingssector. De visie van de VEB is dat veiligheid optimaal gerealiseerd wordt doordat betrouwbare beveiligingsbedrijven de te nemen maatregelen met elkaar afstemmen. Hierdoor realiseren deze bedrijven met elkaar, denkend vanuit totaaloplossingen die gebaseerd zijn op een schat aan ervaring, de beste beveiligingsoplossingen. De missie van de VEB is dan ook de veiligheid in Nederland optimaal waarborgen.

Written by 

Leave a Reply

Your email address will not be published.