Goede beveiliging is een mix van Organisatorische (80%), Bouwkundige (17%) en Elektronische (3%) maatregelen. En die 3% maakt voor 80% deel uit van uw totale beveiligingskosten. Logisch dat u daar zuinig mee omgaat. 

Maar wordt dit budget wel goed besteed? Of is er een andere vorm mogelijk?

Dit zijn allemaal zaken waar wij over nadenken als uw partner op de bouwplaats.

Het effect van Elektronische maatregelen is maar 20%, terwijl het effect van Organisatorische en Bouwkundige samen 80% is en met 20% van de budgetkosten.

Toch krijgt dit onvoldoende aandacht: het verdienmodel is traditioneel: een paal maakt een einde aan het verhaal. Wij denken daar anders over en het noopt ons te zoeken naar nieuwe wegen, met nieuwe methodieken en daarmee meer toegevoegde waarde voor onze relaties.

Reden dat wij het daarom ook anders doen:

Goede beveiliging is een mix van meerdere maatregelen die tevens veranderen in de tijd, want methoden van inbrekers veranderen immers ook. Net zoals daarom onze werkwijzen. Op onze bouw weet een kwaadwillende daarmee nooit wat hij aantreft, welke systemen er zijn of methodieken. Klinkt logisch? Vinden wij ook.

Wij zoeken continu naar nieuwe systemen en methodieken om te komen tot een nieuw evenwicht en een VeiligeBouw; met bétere systemen en bétere aansluiting bij uw wensen in de bouw. Dit doen we samen met Veiligheidsketenpartners én samen met onze leden. Wij geloven dat dat leidt tot betere oplossingen.

Oplossingen met scherpe prijzen van diensten, maar ook met  concepten en keuze instrumenten die u wenst.

Veiligebouw wil de partner zijn in bouwbeveiliging. Op basis van verstand van het vak, Security Management en Integrale Veiligheid (ketenverbindende – en tijdsgebonden oplossingen), ontwikkelen wij op basis van een eigen systematiek constant nieuwe methodieken, systemen en toepassingen ter verhoging van de veiligheid binnen de bouwsector.

 

Onze kernwaarden:

Conceptmatige aanpak en oplossingen
Afspraak is afspraak
Schaalbare concepten aanbieden, niet alleen diensten
Inzet OBE Maatregelen, mix maatregelen O B en E
Inzet Integrale veiligheid,  tijdsgebonden oplossingen en samenwerking met ketenpartners.